La Condesa ' s Tepache Margarita
Tepache Margarita De La La Condesa ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 905 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 9,97 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, lichior de portocale precum patron citronge, tequila blanco precum El jimador și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Perrito de Sal din La Condesa, La Condesa ' s calimocho Manhattan, și Alma Blanca din La Condesa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face tepache, amestecați ananasul tăiat cubulețe, sucul de yuzu, ghimbirul, pasta de chili și mierea într-un recipient de sticlă. Acoperiți-l bine cu folie de plastic și păstrați-l la temperatura camerei într-un loc umbrit. După 3 zile, răzuiți "capacul" plutitor și aruncați fără a deranja lichidul. Acoperiți și lăsați-l să fermenteze încă 3 zile. Răzuiți din nou" capacul " și strecurați lichidul prin pânză de brânză. Păstrați tepache la frigider până la 5 zile.
Pentru a face cocktailul, combinați tequila, lichiorul de portocale, sucul de lămâie, tepache și nectarul de agave într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită timp de 15 secunde și se strecoară cocktailul într-un pahar Collins umplut cu gheață.
Se ornează cu pană de ananas și se servește cu paie.