Kumquats Picant-Dulce

Kumquats picant-dulce ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 20 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pudră de chili, albușuri de ou pudră, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Kumquats Murat, Carne de porc dulce și picantă și varză Napa se prăjește cu tăiței picante, și Brioșe picante de pâine de porumb Otis Spunkmeyer – picante și dulci, nu pot fi bătute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahărul și pudra de chili.
Bateti albusurile cu apa pana se dizolva. Lucrând cu 1 kumquat la un moment dat, înmuiați 1 parte în alb, lăsând excesul să picure, apoi înmuiați în amestec de zahăr.
Transferați într-un raft pentru a usca, acoperit cu fața în sus.
* 1/4 cană de albușuri lichide pasteurizate pot fi înlocuite cu amestecul de pudră și apă.* Înveliți kumquats cu 3 zile înainte și păstrați, între straturi de hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei.