Kugelhopf
Kugelhopf este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Kugelhopf, Kugelhopf, și Paștele Kugelhopf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia și apa într-un castron mic și se lasă să stea până se spumează, 5 până la 10 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Se încălzește laptele cu 6 linguri de unt și zahăr granulat la foc mic, amestecând, până când amestecul este cald (105 până la 115 f), untul este topit și zahărul este dizolvat.
Cerne împreună făină și sare în castron de mixer în picioare. Faceți o fântână în făină și adăugați amestecul de drojdie.
Adăugați lapte cald într-un flux lent, amestecând la viteză mică cu atașamentul paletei. Creșteți viteza la mediu și bateți în ouă câte 1, apoi bateți în stafide și coajă. Continuați să bateți până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 5 minute. (Aluatul va fi foarte lipicios.)
Unt kugelhopf mucegai cu restul de unt lingura. Puneți 1 migdale în fiecare depresiune în fundul matriței (migdalele sunt doar decorative; le puteți sări cu totul dacă matrița dvs. nu are depresiuni), apoi răzuiți linguri de aluat uniform în matriță (aluatul va fi foarte elastic). Acoperiți partea superioară a matriței cu folie de plastic unsă și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până se umple tigaie, aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Scoateți prosopul din kugelhopf și îndepărtați ușor folia de plastic.
Coaceți kugelhopf în mijlocul cuptorului 15 minute, apoi acoperiți ușor mucegaiul cu folie și continuați să coaceți până devine auriu și un tester introdus în centru iese curat, cu 20 până la 25 de minute mai mult. Se răcește în tigaie 2 minute, apoi se inversează tortul pe un suport pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră. Praf cu zahăr de cofetărie.
* Kugelhopf este cel mai bine consumat în aceeași zi în care este făcut; cu toate acestea, resturile sunt delicioase prăjite. * Folosiți o tigaie metalică de culoare deschisă. Deoarece rețin mai multă căldură, tigăile din metal închis la culoare, inclusiv antiaderente, vor face probabil produsele coapte mai întunecate și vor reduce timpul de gătit.