Kugelhopf

Kugelhopf
Kugelhopf este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Kugelhopf, Kugelhopf, și Paștele Kugelhopf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia și apa într-un castron mic și se lasă să stea până se spumează, 5 până la 10 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se încălzește laptele cu 6 linguri de unt și zahăr granulat la foc mic, amestecând, până când amestecul este cald (105 până la 115 f), untul este topit și zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Cerne împreună făină și sare în castron de mixer în picioare. Faceți o fântână în făină și adăugați amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați lapte cald într-un flux lent, amestecând la viteză mică cu atașamentul paletei. Creșteți viteza la mediu și bateți în ouă câte 1, apoi bateți în stafide și coajă. Continuați să bateți până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 5 minute. (Aluatul va fi foarte lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Unt kugelhopf mucegai cu restul de unt lingura. Puneți 1 migdale în fiecare depresiune în fundul matriței (migdalele sunt doar decorative; le puteți sări cu totul dacă matrița dvs. nu are depresiuni), apoi răzuiți linguri de aluat uniform în matriță (aluatul va fi foarte elastic). Acoperiți partea superioară a matriței cu folie de plastic unsă și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până se umple tigaie, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Scoateți prosopul din kugelhopf și îndepărtați ușor folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Coaceți kugelhopf în mijlocul cuptorului 15 minute, apoi acoperiți ușor mucegaiul cu folie și continuați să coaceți până devine auriu și un tester introdus în centru iese curat, cu 20 până la 25 de minute mai mult. Se răcește în tigaie 2 minute, apoi se inversează tortul pe un suport pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră. Praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
* Kugelhopf este cel mai bine consumat în aceeași zi în care este făcut; cu toate acestea, resturile sunt delicioase prăjite. * Folosiți o tigaie metalică de culoare deschisă. Deoarece rețin mai multă căldură, tigăile din metal închis la culoare, inclusiv antiaderente, vor face probabil produsele coapte mai întunecate și vor reduce timpul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista