Kuchen cu smântână și merișoare
Dacă aveți la dispoziție aproximativ 1 oră și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, Kuchen cu smântână și merișoare ar putea fi o rețetă super vegetariană lacto-ovo de încercat. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 175 de calorii . Această rețetă conține aproximativ 10 porții și costă 51 de cenți per porție. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, praf de copt, unt și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Merge bine ca garnitură. Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Rețete similare includ Prăjitură germană cu lămâie și merișoare, alias Zitronenkuchen cu merișoare , Creveți crocanți pane Panko cu smântână și sos de usturoi și chili și Omletă cu ou de rață cu caviar și smântână .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți o tavă cu arc de 25 cm.
Bateți 1/2 cană de unt, 1 cană de zahăr alb și extractul de vanilie într-un bol mare folosind un mixer electric până obțineți o compoziție cremoasă și fină.
Adăugați ouăle, câte unul pe rând, încorporând primul ou cu un tel bine înainte de a-l adăuga pe al doilea.
Într-un bol separat, amestecați 2 căni de făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; încorporați amestecul de făină în amestecul de unt cremos în mai multe tranșe, alternând cu smântâna, pentru a obține un aluat.
Întindeți jumătate din aluat în tava pregătită.
Combinați merișoarele cu 1/4 cană de zahăr alb într-un bol și întindeți merișoarele peste aluat; acoperiți cu aluatul rămas. Amestecați zahărul brun, 2 linguri de făină, migdalele, 1 lingură de unt și scorțișoara într-un bol până când toppingul arată ca niște firimituri.
Presărați uniform toppingul peste tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjitura se rumenește ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată sau cu firimituri umede, 50-55 de minute.