Kuchen cu cremă de prune
Crema de prune Kuchen este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 8 porții. Acest desert are 291 de calorii , 3 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câteva persoane au preparat această rețetă, iar 28 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de zahăr, unt, ou și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Încercați prăjitura cu migdale și prune cu cremă fraîche , prăjitura cu zahăr albastru și prăjitura cu prune proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius. Într-un bol mare, amestecați făina, 1 lingură de zahăr și praful de copt.
Încorporați untul până când amestecul arată ca niște firimituri grosiere. Adăugați 2 linguri de frișcă și 1 ou. Apăsați pe fundul unei tăvi pătrate de 23 cm neunse și aranjați prunele deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute. În timp ce prăjitura se coace, într-un bol, combinați 1/2 cană de frișcă, 1/2 cană de zahăr, 1 linguriță de vanilie și 1 ou. Bateți bine și turnați amestecul peste prune și coaceți încă 20 până la 30 de minute sau până când crema se întărește.
Se servește cald sau rece. Se păstrează la frigider.