Kringla Suedeză
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Kringlan suedez. O porție conține 125 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 42 și costă 17 cenți pe porție. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 2 fani. Un amestec de extract de migdale, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Kringla Suedeză, Chiftele Suedeze, și Clatite Suedeze.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul și untul; bate până devine ușor și pufos.
Adăugați zară, smântână, extract de migdale, vanilie și gălbenușuri de ou; bate bine.
Lingurați ușor făina în ceașcă de măsurare; nivelați-vă.
Adăugați 4 căni de făină și toate ingredientele rămase; se amestecă bine. Cu lingura de lemn, amestecați restul de 1 1/3 căni de făină. Acoperiți aluatul cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte pentru o manipulare mai ușoară.
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Ungeți ușor foile de prăjituri sau pulverizați cu spray de gătit antiaderent. Formați aluatul în bile de 1 1/2 inch. Pe suprafața făinoasă, rotiți fiecare bilă într-o frânghie lungă de 10 inci; formați în figura opt (
Așezați pe foi de prăjituri unse.
Se coace la 425 buc.F. timp de 6 până la 9 minute sau până când marginile devin maro auriu deschis. Scoateți imediat din foile de cookie.