Kringla II
Kringlan II necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 165 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână praf de copt, smântână, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Kringla Suedeză.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna grea și smântâna. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Lăsați amestecul de smântână să ajungă la temperatura camerei. Ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C).
Într-un castron mare, amestecați zahărul, scurtarea și gălbenușul de ou împreună folosind un mixer electric. Se amestecă vanilia și bicarbonatul de sodiu în amestecul de smântână. Se amestecă amestecul de smântână în castron cu zahărul și se scurtează până se omogenizează bine.
Combinați făina și praful de copt; se amestecă în aluat până se încorporează complet.
Așezați aluatul pe o suprafață bine făinată, deoarece aluatul va fi lipicios. Folosiți bucăți de aluat de dimensiuni de minge de ping pong și întindeți-le într-o frânghie de 8 sau 9 inci. Forma într-un' leneș opt 'sau' infinit semn', și prindeți capetele împreună.
Așezați pe foi de cookie-uri negreșite.
Coaceți timp de 5 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet înainte de depozitare într-un recipient etanș. A se păstra la temperatura camerei până la 5 zile sau 1 lună la congelator.