Kringla al II-lea
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Kringlan II ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 165 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină, bicarbonat de sodiu, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Kringla Suedeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna grea și smântâna. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Lăsați amestecul de smântână să ajungă la temperatura camerei. Ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C).
Într-un castron mare, amestecați zahărul, scurtarea și gălbenușul de ou împreună folosind un mixer electric. Amestecați vanilia și bicarbonatul de sodiu în amestecul de smântână. Se amestecă amestecul de smântână în castron cu zahărul și se scurtează până se amestecă bine.
Combinați făina și praful de copt; se amestecă în aluat până se încorporează complet.
Așezați aluatul pe o suprafață bine făinată, deoarece aluatul va fi lipicios. Utilizați minge de ping pong dimensiuni bucăți de aluat, și rola într-o frânghie de 8 sau 9 inch. Forma într-un' lazy opt 'sau' infinity sign', și prindeți capetele împreună.
Așezați pe foi de cookie negrease.
Coaceți timp de 5 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet înainte de a fi depozitat într-un recipient etanș. A se păstra la temperatura camerei până la 5 zile sau 1 lună la congelator.