Korma Vegetariană

Korma Vegetariană
Rețeta vegetariană Korman este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 406 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, smântână grea, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Korma Vegetariană, Korma vegetală , cum se face Korma vegetală, și paneer korma, cum să faci mughlai Shahi paneer Korma.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă ghimbirul și usturoiul și se continuă gătitul 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Se amestecă cartofi, morcovi, jalapeno, caju și sos de roșii. Condimentează cu sare și pudră de curry. Gatiti si amestecati 10 minute, sau pana cand cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
CajuCaju
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Amestecați mazărea, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu și smântâna în tigaie. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se ornează cu coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Hofer Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista