Kool-Aid Bezele
Kool-Aid bezele ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 116 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, sirop de porumb, gelatină pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Kool-Aid Bezele, Kool-Aid Kool invizibil Kool Pops, și Kool-Aid Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ușor o tigaie de 8 pe 8 inci cu spray de gătit.
Bateți împreună amestecul Kool-Aid, apa rece și gelatina într-un castron mic.
Lăsați-l să se înmoaie timp de 5 minute.
Se amestecă împreună zahărul, 1/4 cană din siropul de porumb, apa și sarea într-o cratiță medie. Aduceți siropul la fierbere la foc mare, amestecând ocazional, până când ajunge la 240 F.
Turnați restul de 1/4 cană de sirop de porumb în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel. Cuptorul cu microunde gelatina la mare până se topește complet, aproximativ 30 de secunde, și se toarnă în vasul mixerului. Setați mixerul la scăzut și mențineți-l în funcțiune.
Când siropul ajunge la 240 F, turnați-l încet în vasul mixerului. Măriți viteza la mediu și bateți timp de 5 minute. Creșteți la mediu-înalt și bateți încă 5 minute. Bateți la cea mai înaltă setare timp de încă 1 până la 2 minute. Marshmallow-ul finit va fi triplat în volum.
Se toarnă în tigaia pregătită, folosind o spatulă offset pentru a o netezi în colțuri. Cerneti stratul generos deasupra.
Lăsați-l să se stabilească timp de 6 ore într-un loc răcoros și uscat.
Folosiți un cuțit pentru a slăbi marshmallow-ul de pe marginile tigaiei. Inversați placa pe o suprafață de lucru acoperită cu praf și praf-o cu mai multă acoperire.
Tăiați în forme și înmuiați marginile lipicioase în roci Pop sau mai multe acoperiri, bătând excesul.
Cât mai aproape de ora gustării, rotiți nalba în Pop Rocks, astfel încât să se crape când le serviți!
Retipărit cu permisiunea Marshmallow Madness! de Shauna Sever, cărți de ciudățenii din 2012 ale lui 2012
Shauna Sever scrie popularul blog de coacere bucată de tort și este gazdă și reporter pentru televiziunea legată de alimente. De asemenea, ea rulează
Brutărie, o afacere de catering pentru deserturi din San Francisco, unde locuiește împreună cu soțul și fiica ei.