Kolaches Cu Aluat De Smântână

Kolaches Cu Aluat De Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Kolaches cu aluat de smântână. Această rețetă servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 119 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână, coajă de lămâie, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Kolaches Cu Aluat De Smântână, Moravia Kolaches-Kolaches Dublu De Umplere, și Cremă De Brânză De Afine Kolaches pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți untul, laptele, apa și smântâna într-o cratiță setată la foc mediu. Se aduce la fierbere, apoi se lasă să se răcească la 130 de grade. Când se răcește, puteți adăuga un strop de extract de vanilie sau butternut dacă doriți (total opțional).În timp ce amestecul de lapte se răcește, puneți 2 căni de făină de pâine, drojdie, zahăr și sare într — un bol de amestecare – - de preferință un mixer cu suport, astfel încât să puteți folosi cârligul pentru aluat. Adăugați treptat amestecul de lapte și amestecați până se amestecă, apoi amestecați oul. Din acest punct, adăugați făina rămasă cu sferturi de cești până când aveți un aluat moale. Acest aluat este ușor lipicios, deși ar trebui să fie mai puțin după frământare. Am folosit exact 3 căni sau 13,5 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți vasul pe suportul mixerului și frământați cu cârligul de aluat până când este neted și elastic. Aluatul s-ar putea lipi puțin pe măsură ce frământă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați într-un vas bine uns. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe suprafața ușor făinată. Ciupiți 16 porțiuni de dimensiuni egale și formați în bile mici sau pete. Alternativ, puteți bate aluatul într-un dreptunghi mare și tăiați în pătrate dacă doriți kolaches pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați 8 bile (sau pătrate) pe fiecare dintre cele două tigăi căptușite cu pergament de 13 inci de 9 inci, distanțate la aproximativ un centimetru. Alternativ, puteți face acest lucru pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Periați cu unt topit sau scurtare pentru o rumenire mai mică.Acoperiți ușor cu o foaie unsă de folie de plastic și lăsați să crească timp de o oră.În timp ce creșteți, amestecați ingredientele pentru topping și umplutură.Faceți o indentare în fiecare bilă înălțată și umpleți cu aproximativ o lingură de umplutură de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Ungeți ușor cu unt și presărați toppingul peste chiflă și umplutură.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și lăsați chiflele să stea în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți aproximativ 15 minute la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire. Cele umplute cu fructe sunt foarte bune fierbinți, dar cele cu cremă de brânză sunt mai bine calde sau chiar la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista