Kolache

Kolache
Kolache ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 33 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Te-Am Prins Kolache!, Cârnați Kolache, și Umplere Kolache pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/3 cană de lapte și 1 linguriță de zahăr într-un castron mic și amestecați pentru a dizolva zahărul. Se amestecă drojdia și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Puneți făina într-un bol mare de amestecare și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se toarnă restul de 2/3 cană de lapte, zahărul rămas, oul, untul, sarea și amestecul de drojdie în fântână și se amestecă până se omogenizează. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un bol uns. Acoperiți și așezați într – un loc cald pentru a crește până la dublarea dimensiunii-aproximativ 2 ore.Faceți posypka.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Combinați untul, zahărul și făina într-un bol și amestecați până seamănă cu o masă grosieră.Faceți umplutura. Bateți împreună crema de brânză înmuiată și zahărul. Bateți în suc de lămâie. Reduceți viteza la minim și bateți gălbenușul de ou și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Coace. Când aluatul a crescut, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină două foi de copt (tocmai am folosit pergament). Puneți aluatul pentru a scăpa de aer. Scoateți bile de aluat de 2 inci (ale mele erau mai mari) și aruncați-le pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Rotiți fiecare lingură de aluat într-o bilă, apoi apăsați-le în jos într-un disc sau un pătrat. Apăsați un deget în centrul fiecărui disc și umpleți indentarea cu 1 până la 2 lingurițe de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați discurile pe foile de copt la o distanță de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Să crească pentru 10 minteus
9
Ungeți ușor blaturile cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Presărați posypka deasupra.
11
Coaceți timp de 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Scoateți din foaie și lăsați să se răcească. Face despre 15 la 20, în funcție de cât de mare a face rolele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista