Kolache
Kolache ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 33 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Te-Am Prins Kolache!, Cârnați Kolache, și Umplere Kolache pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/3 cană de lapte și 1 linguriță de zahăr într-un castron mic și amestecați pentru a dizolva zahărul. Se amestecă drojdia și se lasă să stea 5 minute.
Puneți făina într-un bol mare de amestecare și faceți o fântână în centru.
Se toarnă restul de 2/3 cană de lapte, zahărul rămas, oul, untul, sarea și amestecul de drojdie în fântână și se amestecă până se omogenizează. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un bol uns. Acoperiți și așezați într – un loc cald pentru a crește până la dublarea dimensiunii-aproximativ 2 ore.Faceți posypka.
Combinați untul, zahărul și făina într-un bol și amestecați până seamănă cu o masă grosieră.Faceți umplutura. Bateți împreună crema de brânză înmuiată și zahărul. Bateți în suc de lămâie. Reduceți viteza la minim și bateți gălbenușul de ou și vanilia.
Coace. Când aluatul a crescut, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină două foi de copt (tocmai am folosit pergament). Puneți aluatul pentru a scăpa de aer. Scoateți bile de aluat de 2 inci (ale mele erau mai mari) și aruncați-le pe o suprafață de lucru înmuiată.
Rotiți fiecare lingură de aluat într-o bilă, apoi apăsați-le în jos într-un disc sau un pătrat. Apăsați un deget în centrul fiecărui disc și umpleți indentarea cu 1 până la 2 lingurițe de umplutură.
Așezați discurile pe foile de copt la o distanță de 2 inci.
Să crească pentru 10 minteus
Ungeți ușor blaturile cu unt topit.
Presărați posypka deasupra.
Coaceți timp de 15-20 de minute.
Scoateți din foaie și lăsați să se răcească. Face despre 15 la 20, în funcție de cât de mare a face rolele.