Kohlrabi cu sos alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kohlrabi cu sos alb. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 93 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper, lapte, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 25%. Încercați Cum se Spiralizează un Kohlrabi: salată de Kohlrabi și salată de Arugula cu tăiței de mere verzi cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu sos de miere-Dijon, Chard elvețian și kohlrabi cu sos de lămâie, și Fritters Kohlrabi cu sos de cremă de caju din ierburi de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați kohlrabi și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana cand kohlrabi poate fi străpuns cu o furculiță, dar rămâne ferm, aproximativ 5 minute.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit.
Așezați kohlrabi într-un castron și acoperiți.
Puneți untul în aceeași cratiță și topiți la foc mediu.
Se amestecă făina și se amestecă până când amestecul devine pastă și maro auriu. Treceți treptat laptele și apa de gătit rezervată din kohlrabi în amestecul de făină, amestecând până când este groasă și netedă. Se amestecă smântâna, 1 linguriță de sare, nucșoară, piper alb și pătrunjel până se omogenizează bine. Continuați să bateți până când sosul se îngroașă, apoi gătiți încă 10 minute. Amestecați kohlrabi, aruncând pentru a acoperi uniform cu sos.