Kohlrabi cu sos alb
![Kohlrabi cu sos alb](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/349147.webp?v=1708597674)
Kohlrabi cu sos alb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 93 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, smântână, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cum se Spiralizează un Kohlrabi: salată de Kohlrabi și salată de Arugula cu tăiței de mere verzi cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu sos de miere-Dijon, Chard elvețian și kohlrabi cu sos de lămâie, și Fritters Kohlrabi cu sos de cremă de caju din ierburi de usturoi.
Instrucțiuni
Așezați kohlrabi și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana cand kohlrabi poate fi străpuns cu o furculiță, dar rămâne ferm, aproximativ 5 minute.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit.
Așezați kohlrabi într-un castron și acoperiți.
Puneți untul în aceeași cratiță și topiți la foc mediu.
Se amestecă făina și se amestecă până când amestecul devine pastă și maro auriu. Treceți treptat laptele și apa de gătit rezervată din kohlrabi în amestecul de făină, amestecând până când este groasă și netedă. Se amestecă smântâna, 1 linguriță de sare, nucșoară, piper alb și pătrunjel până se omogenizează bine. Continuați să bateți până când sosul se îngroașă, apoi gătiți încă 10 minute. Amestecați kohlrabi, aruncând pentru a acoperi uniform cu sos.