Kofta de miel condimentat cu salată de mentă și roșii
Rețeta Koftas de miel condimentat cu salată de mentă și roșii poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție conține 447 calorii, 23g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,96 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați , ulei vegetal, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Carne de vită condimentată cu salată de mentă de roșii, Lamb koftas, și Cotlete de miel condimentate cu mentă și chimen.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați carnea de miel, lămâia conservată, măslinele, pătrunjelul, ras el hanout și unele condimente nu fiți prea generoși cu sarea, deoarece lămâia conservată și măslinele sunt ambele destul de sărate. Împărțiți amestecul în 4 și modelați fiecare bucată în jurul unei frigărui lungi. Se răcește timp de 30 de minute.
Combinați ingredientele pentru salată cu niște condimente și dați deoparte.
Încălziți grătarul la mare. Frecați uleiul Peste Kofta și înfășurați puțină folie în jurul fundului fiecărei frigărui dacă folosiți cele din lemn.
Așezați pe o tavă de copt și grătar timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte până se rumenesc frumos, verificând că carnea este gătită până la centru.
Serviți cu salata de roșii, o păpușă de iaurt și niște cuscus sau în împachetări, dacă doriți.