Kobe Sliders
Glisoarele Kobe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,19 USD pe porție. O porție conține 909 calorii, 25g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de zahăr, carne de vită Kobe măcinată, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Glisoare de vită Kobe cu tarhon aioli și ceapă caramelizată, Fahrenheit Kobe Coaste Scurte, și Kobe Friptură De Susan Kabobs.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Adăugați ceapa și amestecați pentru a acoperi. Reduceți focul la minim și gătiți până când ceapa este aurie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți de pe foc și adăugați bourbonul, răzuind orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn. Reveniți la foc mic, adăugați untul și gătiți până se topește.
Adăugați zahărul și sarea și piperul după gust și gătiți până când rămâne foarte puțin lichid.
Între timp, faceți aioli: pulsați toate ingredientele într-un robot de bucătărie până când sunt combinate. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Faceți glisoarele: Preîncălziți un grătar la înălțime medie. Formați carnea de vită în douăsprezece prăjituri de 4 uncii, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch. Ungeți grătarul, apoi adăugați prăjiturile și condimentați cu sarea de usturoi și sare de mare și piper după gust. Grătați până se rumenesc și se fierbe la jumătate, 3 până la 4 minute. Răsturnați, acoperiți cu o parte din ceapa caramelizată și gătiți încă 3 minute pentru mediu (sau la coacerea dorită).
Între timp, periați interiorul chiflelor cu unt și prăjiți pe grătar, aproximativ 1 minut.
Periați interiorul blaturilor cu aproximativ 1 lingură aioli.
Puneți burgerii pe fundul chiflei și acoperiți cu blaturile. Filetați fiecare pană de var pe o frigăruie; străpungeți frigăruile prin glisoare.