Kiwi-Rodie Angel Pies

Kiwi-Rodie Angel Pies
Kiwi-rodie Angel Pies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 310 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, smântână grea, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cocktail De Granita Cu Kiwi De Rodie, Plăcinte cu rodie de cireșe (mini) , și Mini Plăcinte Cu Afine În Formă De Inimă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 200 F. Linia 2 foi mari de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți albușurile într-un castron cu un mixer electric la viteză medie-mare până când albușurile sunt spumoase, apoi adăugați cremă de tartru și sare. Continuați să bateți până când albii dețin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați 1/2 cană de zahăr superfin, 1 lingură la un moment dat, bătând, apoi creșteți viteza mixerului la mare și continuați să bateți până când albii țin vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 5 minute. Îndoiți restul de 1/2 cană de zahăr superfin ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Cu spatele unei linguri, întindeți bezea în runde de 10 (4 inci), câte 5 pe fiecare foaie de copt căptușită. Formați o depresiune lată de 3 inci în centrul fiecărei runde (forma și partea exterioară netedă a fiecărei runde cu un cuțit de unt, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuțit De UntCuțit De Unt
5
Folosind o sită cu ochiuri fine, cofetarii pudrează ușor zahărul uniform peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
6
Coaceți, cu ușa cuptorului sprijinită deschisă aproximativ 1/2 inch cu mânerul unei linguri de lemn, până când bezea este crocantă, aproximativ 2 1/2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua să stea în cuptor, cu ușa sprijinită deschisă, până la uscare, cel puțin 1 oră. Îndepărtați cu grijă pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuptorCuptor
1
Bateți împreună făina, amidonul de porumb, un vârf de sare și 2 linguri de zahăr granulat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se amestecă gălbenușurile într-un castron mediu, apoi se amestecă amestecul de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Aduceți laptele doar la fiert cu restul de 2 linguri de zahăr într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din amestecul de lapte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă crema înapoi în tigaie, șoptind și se aduce la fierbere la foc moderat, șoptind constant și energic, apoi se fierbe, șoptind, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia. Folosind o spatulă de cauciuc, forțați crema printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron puțin adânc. Crema de patiserie rece, suprafața acoperită cu hârtie de ceară, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
7
Bateți puternic smântâna grea într-un castron mediu până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Bateți scurt crema de patiserie pentru a slăbi, apoi, folosind spatula, pliați ușor în frișcă. Rece, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
1
Umpleți fiecare coajă de bezea cu aproximativ 3 linguri de cremă de patiserie și partea superioară netedă a umpluturii cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
2
Împărțiți kiwi-urile uniform între scoici, apoi presărați semințe de rodie peste blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Coji De PasteCoji De Paste
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
1
* Bezeaua se coace cel mai bine într-o zi uscată; umiditatea le poate face să fie lipicioase.•
2
Bezele coapte pot fi lăsate să se usuce în cuptorul oprit până la 12 ore.* Bezeaua poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Crema de patiserie fără frișcă poate fi răcită până la 1 zi. Frisca poate fi pliată în cremă de patiserie cu până la 4 ore înainte; păstrați răcit, acoperit.* Kiwi-urile pot fi tăiate cu 3 ore înainte și răcite, acoperite.* Semințele de rodie se păstrează, acoperite și refrigerate, 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
FrișcăFrișcă
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista