Kiwi-rodie Angel Pies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 310 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, smântână grea, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cocktail De Granita Cu Kiwi De Rodie, Plăcinte cu rodie de cireșe (mini) , și Mini Plăcinte Cu Afine În Formă De Inimă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 200 F. Linia 2 foi mari de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți albușurile într-un castron cu un mixer electric la viteză medie-mare până când albușurile sunt spumoase, apoi adăugați cremă de tartru și sare. Continuați să bateți până când albii dețin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați 1/2 cană de zahăr superfin, 1 lingură la un moment dat, bătând, apoi creșteți viteza mixerului la mare și continuați să bateți până când albii țin vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 5 minute. Îndoiți restul de 1/2 cană de zahăr superfin ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Cu spatele unei linguri, întindeți bezea în runde de 10 (4 inci), câte 5 pe fiecare foaie de copt căptușită. Formați o depresiune lată de 3 inci în centrul fiecărei runde (forma și partea exterioară netedă a fiecărei runde cu un cuțit de unt, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit De Unt
5
Folosind o sită cu ochiuri fine, cofetarii pudrează ușor zahărul uniform peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
6
Coaceți, cu ușa cuptorului sprijinită deschisă aproximativ 1/2 inch cu mânerul unei linguri de lemn, până când bezea este crocantă, aproximativ 2 1/2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua să stea în cuptor, cu ușa sprijinită deschisă, până la uscare, cel puțin 1 oră. Îndepărtați cu grijă pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Cuptor
1
Bateți împreună făina, amidonul de porumb, un vârf de sare și 2 linguri de zahăr granulat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se amestecă gălbenușurile într-un castron mediu, apoi se amestecă amestecul de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Aduceți laptele doar la fiert cu restul de 2 linguri de zahăr într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din amestecul de lapte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă crema înapoi în tigaie, șoptind și se aduce la fierbere la foc moderat, șoptind constant și energic, apoi se fierbe, șoptind, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
6
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia. Folosind o spatulă de cauciuc, forțați crema printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron puțin adânc. Crema de patiserie rece, suprafața acoperită cu hârtie de ceară, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Vanilie
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sita
Bateti
Bol
7
Bateți puternic smântâna grea într-un castron mediu până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Bateți scurt crema de patiserie pentru a slăbi, apoi, folosind spatula, pliați ușor în frișcă. Rece, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
1
Umpleți fiecare coajă de bezea cu aproximativ 3 linguri de cremă de patiserie și partea superioară netedă a umpluturii cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
2
Împărțiți kiwi-urile uniform între scoici, apoi presărați semințe de rodie peste blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
Coji De Paste
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
1
* Bezeaua se coace cel mai bine într-o zi uscată; umiditatea le poate face să fie lipicioase.•
2
Bezele coapte pot fi lăsate să se usuce în cuptorul oprit până la 12 ore.* Bezeaua poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Crema de patiserie fără frișcă poate fi răcită până la 1 zi. Frisca poate fi pliată în cremă de patiserie cu până la 4 ore înainte; păstrați răcit, acoperit.* Kiwi-urile pot fi tăiate cu 3 ore înainte și răcite, acoperite.* Semințele de rodie se păstrează, acoperite și refrigerate, 3 zile.