Kisir este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de mentă, apă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Salată Turcească Bulgur Kisir, și Salată Turcească Bulgur Kisir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bulgurul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați sucul, 1/4 cană de apă fierbinte, uleiul de măsline, pasta de chile și 1/4 linguriță de sare; stropiți peste bulgur, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Fripturi De Carne Din New York
Bulgur
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Presărați ceapa verde uniform peste amestecul de bulgur; strat roșii tocate și castraveți peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Culese Crengute De Marar
Bulgur
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Se presară cu 1/4 linguriță rămasă sare, mentă, pătrunjel și mărar; se acoperă cu ardei gras și naut. Acoperiți și răciți 24 până la 48 de ore. Aruncați ușor înainte de servire.