Kisir este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de mentă, apă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Salată Turcească Bulgur Kisir, și Salată Turcească Bulgur Kisir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bulgurul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Combinați sucul, 1/4 cană de apă fierbinte, uleiul de măsline, pasta de chile și 1/4 linguriță de sare; stropiți peste bulgur, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Fripturi De Carne Din New York
Bulgur
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Presărați ceapa verde uniform peste amestecul de bulgur; strat roșii tocate și castraveți peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Culese Crengute De Marar
Bulgur
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Se presară cu 1/4 linguriță rămasă sare, mentă, pătrunjel și mărar; se acoperă cu ardei gras și naut. Acoperiți și răciți 24 până la 48 de ore. Aruncați ușor înainte de servire.