Kisir

Kisir
Kisir este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de mentă, apă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Salată Turcească Bulgur Kisir, și Salată Turcească Bulgur Kisir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bulgurul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Combinați sucul, 1/4 cană de apă fierbinte, uleiul de măsline, pasta de chile și 1/4 linguriță de sare; stropiți peste bulgur, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
BulgurBulgur
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Presărați ceapa verde uniform peste amestecul de bulgur; strat roșii tocate și castraveți peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
BulgurBulgur
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Se presară cu 1/4 linguriță rămasă sare, mentă, pătrunjel și mărar; se acoperă cu ardei gras și naut. Acoperiți și răciți 24 până la 48 de ore. Aruncați ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista