Kimchi Jun (clătită Kimchi) și sos de scufundare

Kimchi Jun (clătită Kimchi) și sos de scufundare
Rețeta Kimchi Jun (clătită Kimchi) și sosul de scufundare este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă face 8 porții cu 100 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, ouă, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 102 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kimchi Blinele Cu Sos De Soia Scufundare, Kimchi blinele cu sos de soia scufundare, și Clatite Super usor de Kimchi cu sos de soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună kimchi, sucul de kimchi, făina, ouăle și ceapa verde într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
KimchiKimchi
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul vegetal la foc mediu într-o tigaie mare. Folosind aproximativ 1/4 cană de aluat pentru fiecare clătită, se toarnă în tigaie, răspândindu-se cât mai subțire posibil. Gătiti clătitele până se fixează și se rumenesc ușor, întorcându-se o dată, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Bateți împreună oțetul de orez, sosul de soia, uleiul de susan, fulgii de ardei iute și semințele de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se servește cu clătitele.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Kimchi. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista