Kimbap

Kimbap
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kimbap. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 505 calorii, 27G de proteine, și 37g de grăsime. Un amestec de căței de usturoi, zahăr, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 85 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Yubu Kimbap (Kimbap cu pungi de Tofu prăjite condimentate), Kimbap (rola de sushi), și Rețetă Kimbap De Vită.

Instrucțiuni

1
Pentru carne de vită: puneți toate ingredientele pentru marinată într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se toarnă marinada peste ribeye feliat, în straturi și se marinează timp de 12 până la 24 de ore. Carnea la grătar într-o tigaie la grătar, la foc mare, cu o cantitate mică de spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Ribeye SteakRibeye Steak
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Grătiți pe fiecare parte timp de 3 minute sau până când carnea a fiert complet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Pentru spanac: umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere. Blanch spanac timp de 2 minute, apoi se scurge și se clătește sub apă rece. Strângeți excesul de apă din spanac și tocați aproximativ. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Așezați ingredientele de spanac rămase într-un castron și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se toarnă marinada peste spanac și se amestecă împreună pentru a se acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
7
Se pune la frigider până când este gata de utilizare.
8
Pentru omletă: se toarnă ulei într-o tigaie antiaderentă și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Turnați ouăle bătute în tigaie și gătiți ca o creponă, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți din tigaie și feliați în benzi lungi și subțiri. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Pentru orezul sushi: puneți orezul, oțetul de vin de orez și zahărul într-un castron mare și pliați ușor împreună până se combină complet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Pentru asamblare: așezați o foaie de nori pe un covor/rolă de sushi și întindeți cu grijă 1/4 cană din orezul pregătit pe un strat subțire peste nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
13
Răspândiți 4 uncii de carne de vită deasupra orezului, urmate de spanac, 2 benzi de daikon și 2 benzi de omletă de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(Keebler)(Keebler)
14
Rotiți cu grijă kimbapul cât mai strâns posibil, fără a rupe nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
15
Odată ce sushi-ul a fost rulat, feliați ruloul în 10 până la 12 bucăți uniforme, în funcție de grosimea dorită.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
16
Repetați cu ingredientele rămase până când toate cele patru rulouri au fost făcute și feliate.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
17
Se servește însoțit de bucățile rămase de daikon murat galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Daikon MuratDaikon Murat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista