Kielbasa ușor de brânză cu fasole
Kielbasa Cheesy ușor cu fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 616 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză cheddar, conserve de roșii, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma supa de roșii, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu supă de roșii cu cremă de unt Mocha ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ușor Cheesy Franks & Fasole, Cheesy Kielbasa Paste Caserola (Congelator Prietenos!), și Kielbasan și fasole de rinichi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti primele 3 ingrediente într-un vas la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scoateți din oală și scurgeți.
Cârnați maro în vas; scurgeți și reveniți la oală.
Adăugați amestecul de chuck măcinat, supa de roșii și următoarele 6 ingrediente.
Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute. Se amestecă brânza.
Notă: pentru a pregăti într-un aragaz lent, chuck sol maro și cârnați ca regia.
Așezați amestecul de chuck măcinat, cârnații și următoarele 7 ingrediente într-un aragaz lent de 5 litri. Gatiti, acoperit, la minim 8-10 ore. Amestecați brânza chiar înainte de servire.