Kielbasa ușor de brânză cu fasole

Kielbasa ușor de brânză cu fasole
Kielbasa Cheesy ușor cu fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 616 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză cheddar, conserve de roșii, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma supa de roșii, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu supă de roșii cu cremă de unt Mocha ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ușor Cheesy Franks & Fasole, Cheesy Kielbasa Paste Caserola (Congelator Prietenos!), și Kielbasan și fasole de rinichi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti primele 3 ingrediente într-un vas la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți din oală și scurgeți.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Cârnați maro în vas; scurgeți și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați amestecul de chuck măcinat, supa de roșii și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
Supă De RoșiiSupă De Roșii
5
Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Notă: pentru a pregăti într-un aragaz lent, chuck sol maro și cârnați ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Așezați amestecul de chuck măcinat, cârnații și următoarele 7 ingrediente într-un aragaz lent de 5 litri. Gatiti, acoperit, la minim 8-10 ore. Amestecați brânza chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista