Kielbasa, supa de cartofi și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 583 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bulion de pui, câteva grătare de nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Supă De Varză Kielbasa, Varză, Kielbasan și supă de orez, și Varză, Kielbasan și supă de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, adăugați kielbasa și rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți kielbasa pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați cartofii, ardeiul, coriandrul, ienibaharul, morcovii, țelina, usturoiul, ceapa și puțină sare și piper. Gatiti, parțial acoperit, 5 până la 6 minute. Apoi se ofilesc în varză și se condimentează cu puțină nucșoară. Degajează tigaia cu berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați stocul și passata, apoi glisați kielbasa înapoi în oală și fierbeți pentru a combina arome, 15 minute. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți la foc mediu. Terminați supa cu creme fraiche, ierburi și suc de lămâie; serviți în boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Kielbasa
Pasata
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat