Kielbasa la grătar cu varză murată și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kielbasa la grătar cu varză și ceapă. O porție conține 760 calorii, 27G de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, hrean, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Kielbasa la gratar cu varza murata si ceapa, Sauerkraut & Kielbasa Sandwich La Gratar, și Grătar divizat Kielbasa Reubens cu varză caldă de muștar-chimen.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați kielbasa în lungimi de 3 inci și fluture pe lungime.
Așezați pe grătar fierbinte și gătiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte rotind frecvent, carbonizând toate părțile.
Transferați kielbasa pe o foaie de copt și introduceți-o la cuptor pentru a găti încă 5 până la 6 minute.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați unt și zahăr. Lăsați zahărul să gătească la o culoare maro aurie.
Adăugați ceapa și gătiți până se caramelizează. Amestecați varza murată și gătiți timp de 5 până la 6 minute până când ceapa și varza murată sunt ofilite și colorate.
Scoateți kielbasa din cuptor și tăiați-l în bucăți de 1 inch.
Adăugați la tigaie de varză acră și ceapă. Aruncați împreună și gătiți timp de 1 minut.
Transferați într-un platou, garnisiți cu pătrunjel și serviți cu sos de muștar de miere.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele până se combină bine.