Kicked Up Olives
Kicked Up Olives ar putea fi doar aperitivul pe care îl cauți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 66 de calorii . Această rețetă servește 18 și costă 44 de cenți per porție. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Un amestec de măsline, mandarine, rozmarin și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Rețete similare includ Kicked Up Broccoli Rabe & Ham Hero , Kicked Up Slow Cooker Chili și Baked Olives and Peppers .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Amestecați măslinele, usturoiul, oțetul balsamic și fulgii de ardei roșu într-un castron.
Curățați cu grijă mandarinele și tăiați cojile în fâșii. Stoarce sucul de la 1 mandarina peste amestecul de masline.
Adaugati fasii de coaja de mandarina in amestecul de masline si amestecati bine.
Faceți un pachet cu o bucată mare de folie de aluminiu.
Se toarnă amestecul de măsline în pachet. Aranjați felii de ceapă și rozmarin peste măsline; stropiți cu ulei de măsline.
Presărați semințele de fenicul peste amestec. Îndoiți și sigilați pachetul; se aseaza pe o tava de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 90 de minute.