Kicked Up Olives
Kicked Up Olives este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovovegetariană, cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 66 de calorii . Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kicked Up Broccoli Rabe & Ham Hero , Kicked Up Slow Cooker Chili și Baked Olives and Peppers .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Amestecați măslinele, usturoiul, oțetul balsamic și fulgii de ardei roșu într-un castron.
Curățați cu grijă mandarinele și tăiați cojile în fâșii. Stoarce sucul de la 1 mandarina peste amestecul de masline.
Adăugați fâșii de coajă de mandarină în amestecul de măsline și amestecați bine.
Faceți un pachet cu o bucată mare de folie de aluminiu.
Se toarnă amestecul de măsline în pachet. Aranjați felii de ceapă și rozmarin peste măsline; stropiți cu ulei de măsline.
Presărați semințele de fenicul peste amestec. Îndoiți și sigilați pachetul; se aseaza pe o tava de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 90 de minute.