Kibbeh La Cuptor
Kibbeh coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 433 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar măcinat, piper, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Kibbeh La Cuptor, Kibbeh La Cuptor, și Kibbeh de miel la cuptor cu Topping de ceapă și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti umplutura, topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 3 cesti de ceapă; sot 3 minute.
Adăugați 1/2 kilogram de miel și gătiți până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Scoateți din căldură. Se amestecă nucile de pin, 2 lingurițe de scorțișoară, 2 lingurițe de ienibahar, 1/2 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și melasă de rodie, dacă se dorește. Puneți umplutura deoparte.
Pentru a pregăti kibbeh, combinați bulgur și următoarele 6 ingrediente (bulgur prin 1 kilogram de miel) într-un castron mare. Apăsați jumătate din kibbeh în partea de jos a unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Răspândiți umplutura peste kibbeh. Apăsați kibbehul rămas peste umplutură.
Tăiați kibbeh în sferturi. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui trimestru, lăsând o indentare.
Puneți 1/2 linguriță de unt în fiecare indentare.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Tăiați fiecare sfert în jumătate.