Khoresht Fesenjaan (pui cu sos de rodie)
Khoresht Fesenjaan (pui cu sos de rodie) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 581 calorii, 22g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 13 fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, suc de rodie, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Pui cu napi și sos de rodie, Pui Cu Sos De Cremă De Rodie-Ghimbir, și Piept de pui infuzat cu cimbru cu sos de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ceapa sotată până începe să se rumenească.
Adăugați bucăți de pui și prăjiți până se rumenesc ușor la exterior.
Se toarnă în apă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a împiedica uscarea amestecului.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (65 grade C).
Combinați nucile și sucul de rodie în recipientul unui blender sau robot de bucătărie. Procesați în lichid. Acest lucru se poate face în loturi mici, dacă este necesar.
Adăugați acest amestec în amestecul de pui care fierbe. Condimentează cu cardamom, scorțișoară, pudră de șofran și sare. Se amestecă dovlecelul cubat.
Transferați întregul amestec într-un vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți, acoperit slab timp de 2 1/2 ore în cuptorul preîncălzit.