Key West Cupcakes

Key West Cupcakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Key West Cupcakes. Acest desert are 257 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de frișcă, suc de lămâie obișnuit, suc de lămâie obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Cupcakes de sorg cu frișcă de whisky portocaliu – Cupcakes din Vestul Sălbatic, Key West Cupcakes, și 103 Vest crab prăjituri a la 103 Vest.

Instrucțiuni

1
Pentru a face umplutura, într-un castron mare, bateți amestecul de budincă și frișca cu biciul 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea 3 minute. Bateți în 1/4 cană suc de lămâie și culoarea alimentelor; se amestecă zahărul pudră până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
3
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate și antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Întindeți 1 lingură de umplutură rotunjită deasupra fiecărui cupcake. Se amestecă glazura în recipient de 20 de ori. Se amestecă ușor 1 lingură de suc de lămâie și coaja de tei. Puneți glazura într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Tăiați deschiderea de 1/2 inch în colțul inferior al sacului. Strângeți 1 lingură de glazură din pungă pe umplutură pe fiecare cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
7
Garnisiți cu pană proaspătă de var, dacă doriți. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista