Key Lime Pie I este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 417 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de lapte condensat, firimituri de cracker graham, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați firimiturile de cracker graham cu zahărul și untul topit. Apăsați în placa de plăcintă de 9 inch și coaceți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Separați 2 ouă, așezând cele două albușuri într-un bol de amestecare. Rezervați gălbenușurile într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
5
La gălbenușuri, adăugați un ou întreg, suc de lămâie și lapte condensat îndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Suc De Lămâie
Ouă
Gălbenuș De Ou
6
Bateți până se omogenizează. Cu lamele curate ale mixerului sau cu un accesoriu pentru bici, bateți albușurile cu sare și smântână de tartru până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestecul de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
7
Se toarnă umplutura în crustă parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți în preîncălzit 325 grade F (165 grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi înghețați 4 ore până peste noapte. Chiar înainte de servire, bateți smântâna pentru a forma vârfuri rigide.