Key Lime Creme Brulee

Key Lime Creme Brulee
Key Lime Creme Brulee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, laptele condensat, piureul de fructe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Macadamia Key Lime Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Peste un cazan dublu, bateți 3 gălbenușuri de ou și zahăr într-o textură groasă, asemănătoare panglicii. Într-o oală separată, combinați smântâna grea și fasolea de vanilie împărțită și aduceți la fierbere. Temperați amestecul de gălbenuș de ou în cremă, amestecând puțin din crema fierbinte în ouă, în timp ce bateți constant, apoi bateți amestecul de gălbenuș înapoi în crema fierbinte. Reveniți la căldură și, în timp ce bateți continuu, terminați gătitul într-o etapă de cremă, aproximativ 1 sau 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Pentru a doua parte a cremelor brulee, bateți restul de 3 gălbenușuri de ou timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați laptele condensat și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați treptat sucul de lămâie și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Combinați umplutura creme brulee cu umplutura cheie de var și răciți la frigider până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
Pentru a face crusta, rostogoliți o foaie de patiserie foarte subțire, de 20 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
La 8 PruneLa 8 Prune
8
Tăiați 6 cercuri (diametru de 4 inci) din patiseria de puf pentru a alinia 6 tigăi de tartă (3 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
9
Lăsați aluatul să se odihnească 30 de minute la frigider. Aliniați inelele de patiserie cu aluatul de patiserie și tăiați excesul de aluat la marginea inelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
10
Așezați o bucată de hârtie pergament pe fiecare coajă de tartă și umpleți cu fasole și coaceți până la auriu, aproximativ 10 minute. Cojile trebuie să fie foarte subțiri și uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Pentru asamblare, umpleți cojile cu umplutura cheie de var și nivelați vârfurile cu o spatulă. Praf blaturile deserturilor cu zahăr și folosind o torță caramelizați blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
12
Așezați deserturile pe o farfurie și serviți cu piure de fructe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Château Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Château Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată ale fructelor roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Ch Inktteau Pindefleurs permite fructuozitatea sa proaspătă să înflorească. Păstrat într-o pivniță, desface un gust lung și mătăsos în gură, marca Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista