Ketchup De Rubarbă
Ketchup-ul cu rubarbă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 227 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, coajă de portocală, tulpini de rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ketchup De Rubarbă, ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii, și Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați rubarba cu portul, oțetul, zahărul și coaja de portocală și aduceți la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se absoarbă timp de 30 de minute. Acoperiți și fierbeți la foc moderat, amestecând des, până când rubarba este doar fragedă, aproximativ 5 minute. Aruncați coaja de portocală.
Transferați într-un blender și piure. Condimentează cu sare și cayenne.