Ketchup de caise și roșii curry

Ketchup de caise și roșii curry
Această rețetă servește 6. Dacă 40 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Ketchup-ul de caise și roșii curry ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 79 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ketchup de caise și roșii curry, ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii, și Rețetă De Ketchup Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă caisele, roșiile, oțetul de cidru, apa, zahărul și pudra de curry. Se fierbe la foc moderat până când caisele sunt moi, aproximativ 15 minute. Răsturnați conținutul cratiței într-un blender și piure până se omogenizează. Condimentați ketchupul cu sare și transferați-l într-un castron. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Pudră De CurryPudră De Curry
CaiseCaise
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
TomateTomate
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista