Ketchup de caise și roșii curry
Această rețetă servește 6. Dacă 40 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Ketchup-ul de caise și roșii curry ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 79 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ketchup de caise și roșii curry, ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii, și Rețetă De Ketchup Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă caisele, roșiile, oțetul de cidru, apa, zahărul și pudra de curry. Se fierbe la foc moderat până când caisele sunt moi, aproximativ 15 minute. Răsturnați conținutul cratiței într-un blender și piure până se omogenizează. Condimentați ketchupul cu sare și transferați-l într-un castron. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 20 de minute.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.