Kentucky Usturoi Brânză Crupe
Kentucky usturoi brânză crupe este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 254 calorii. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, apă, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crupe De Brânză De Usturoi, Crupe De Brânză De Usturoi, și Usturoi-Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Bateți laptele, oul, praful de usturoi și sosul de ardei iute într-un castron.
Aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță; gătiți și amestecați grăsimile în apă clocotită până se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc; adăugați unt și aproximativ 1/2 din brânza Cheddar. Se amestecă amestecul de ouă în grâu și se toarnă grâu în vasul de copt pregătit.
Presărați brânza Cheddar rămasă peste grâu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și grăsimile sunt setate, aproximativ 1 oră. Lăsați grăsimile să se răcească cu 20 până la 30 de minute înainte de servire. Grăsimile ar trebui să fie asemănătoare cu pâinea de porumb.