Kentucky Usturoi Brânză Crupe

Kentucky Usturoi Brânză Crupe
Kentucky usturoi brânză crupe este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 254 calorii. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, apă, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crupe De Brânză De Usturoi, Crupe De Brânză De Usturoi, și Usturoi-Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți laptele, oul, praful de usturoi și sosul de ardei iute într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță; gătiți și amestecați grăsimile în apă clocotită până se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; adăugați unt și aproximativ 1/2 din brânza Cheddar. Se amestecă amestecul de ouă în grâu și se toarnă grâu în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
UntUnt
CrupeCrupe
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Presărați brânza Cheddar rămasă peste grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
CrupeCrupe
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și grăsimile sunt setate, aproximativ 1 oră. Lăsați grăsimile să se răcească cu 20 până la 30 de minute înainte de servire. Grăsimile ar trebui să fie asemănătoare cu pâinea de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
BrânzăBrânză
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista