Kentucky usturoi brânză crupe este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 254 calorii. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, apă, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crupe De Brânză De Usturoi, Crupe De Brânză De Usturoi, și Usturoi-Brânză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți laptele, oul, praful de usturoi și sosul de ardei iute într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Praf De Usturoi
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță; gătiți și amestecați grăsimile în apă clocotită până se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; adăugați unt și aproximativ 1/2 din brânza Cheddar. Se amestecă amestecul de ouă în grâu și se toarnă grâu în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Unt
Crupe
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Presărați brânza Cheddar rămasă peste grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Crupe
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și grăsimile sunt setate, aproximativ 1 oră. Lăsați grăsimile să se răcească cu 20 până la 30 de minute înainte de servire. Grăsimile ar trebui să fie asemănătoare cu pâinea de porumb.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.