Kentucky Fierbinte Maro Tarta
Reteta Kentucky Hot Brown Tart ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 556 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Dacă aveți parmezan, ouă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kentucky Fierbinte Maro, Kentucky Fierbinte Maro Ww, și Kentucky Fierbinte Maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Desfaceți piesele; stivuiți pe o suprafață ușor unsă.
Roll stivuite piecrusts într-un cerc de 12 inch. Se potrivesc piecrust într-o tigaie de 10 inch adânc-vas tartă cu fund detașabil; apăsați în margini canelate. Tăiați excesul de coajă de-a lungul marginilor. Tapetați piecrust cu folie de aluminiu sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Așezați tigaia pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Îndepărtați greutățile și folia din piecrust și coaceți încă 8 minute. Se răcește complet pe foaia de copt pe o grătar (aproximativ 15 minute). Reduceți temperatura cuptorului la 35
Strat curcan și următoarele 3 ingrediente în coajă de tartă pe foaia de copt.
Bateți împreună jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste curcan.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 40 de minute sau până când este setat.
Așezați roșiile într-un singur strat pe prosoape de hârtie; apăsați ușor roșiile cu prosoape de hârtie. Aranjați deasupra tartei și presărați parmezan.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită. Se răcește pe foaia de copt pe grătar 15 minute.