Kentucky Fierbinte Maro Tarta

Kentucky Fierbinte Maro Tarta
Reteta Kentucky Hot Brown Tart ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 556 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Dacă aveți parmezan, ouă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kentucky Fierbinte Maro, Kentucky Fierbinte Maro Ww, și Kentucky Fierbinte Maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Desfaceți piesele; stivuiți pe o suprafață ușor unsă.
3
Roll stivuite piecrusts într-un cerc de 12 inch. Se potrivesc piecrust într-o tigaie de 10 inch adânc-vas tartă cu fund detașabil; apăsați în margini canelate. Tăiați excesul de coajă de-a lungul marginilor. Tapetați piecrust cu folie de aluminiu sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Formă TartăFormă Tartă
4
Așezați tigaia pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Coaceți 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Îndepărtați greutățile și folia din piecrust și coaceți încă 8 minute. Se răcește complet pe foaia de copt pe o grătar (aproximativ 15 minute). Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Strat curcan și următoarele 3 ingrediente în coajă de tartă pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Bateți împreună jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Coaceți la 350 timp de 30 până la 40 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați roșiile într-un singur strat pe prosoape de hârtie; apăsați ușor roșiile cu prosoape de hârtie. Aranjați deasupra tartei și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită. Se răcește pe foaia de copt pe grătar 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista