Ken ' s Potato Galette

Ken ' s Potato Galette
Nevoie de un garnitură vegetariană? Ken ' s Potato Galette ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 601 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ou, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Galette De Cartofi, Galette De Cartofi De Rozmarin, și Praz Și Galette De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Feliați cartofii cu grosimea de 1/8 inch, folosind o mandolină dacă aveți una sau atașamentul slicer al unui robot de bucătărie. Într-un castron, aruncați feliile cu sarea, apoi așezați-le într-o strecurătoare așezată peste un bol sau chiuveta pentru a se scurge aproximativ 30 de minute. (Este important să scăpați cartofii de orice exces de umiditate care va face patiseria umedă în timpul coacerii.) Într-un bol, amestecați feliile de cartof cu ceapa, cimbrul și untul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
MandolinăMandolină
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Aliniați o tigaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Așezați foaia de patiserie de 10 x 8 inci pe o suprafață de lucru.
5
Întindeți amestecul de cartofi uniform peste patiserie, lăsând o margine de 1 inch în jur. (S-ar putea să credeți că aveți prea mult cartof, dar îngrămădiți-l, deoarece amestecul pierde volum în timpul gătitului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Ungeți marginea cu spălarea ouălor și acoperiți cu foaia de patiserie de 11 x 9 inci, întinzându-l peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Strângeți marginile cu o furculiță pentru a preveni separarea foilor de patiserie. Îndepărtați orice exces de patiserie și periați Generos blatul cu spălarea ouălor. Puneți o mică gaură de aerisire în centrul patiseriei pentru a asigura o creștere uniformă. Traversați partea superioară cu spatele cuțitului pentru decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 60 de minute. Testați cartofii pentru coacere introducând un cuțit mic în galetă. Dacă sunt gata, la fel și patiseria. Dacă există vreun semn de rezistență, reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F și coaceți, testând frecvent, încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Pentru a servi, transferați cu grijă Galeta într-un platou mare de servire. Feliați orizontal peste tot pentru a separa crustele de sus și de jos. Ridicați crusta superioară pentru a expune cartofii. Lingurați creme fraeche uniform peste ele, repoziționați crusta superioară și serviți imediat. Feliați Galeta la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista