Kelly ' s Slow Cooker Carne de vită, ciuperci și supă de orz

Kelly ' s Slow Cooker Carne de vită, ciuperci și supă de orz
Kelly Slow Cooker Carne de vită, ciuperci, și supa de orz este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 349 calorii, 42G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de roșii, frunze de dafin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Încercați Supă sănătoasă de orz de carne de vită și ciuperci pentru aragazul lent, Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent, și Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați stocul de vită, sosul de roșii, apa, ceapa, morcovul, orzul, ciupercile și usturoiul împreună într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Carne De VităCarne De Vită
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
OrzOrz
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Condimentați bucățile de vită cu sare de usturoi, sare și piper negru; se adaugă la amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Carne De VităCarne De Vită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați frunze de dafin în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Gatiti la foc mic pana cand supa se ingroasa si carnea de vita este frageda, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
5
Scoateți și aruncați frunzele de dafin pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate92
Revista