Kelley Peach Cizmar

Kelley Peach Cizmar
Kelley Peach cizmar este un vegetarian desert. O porție conține 1150 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână praf de copt, apă, piersică și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Kelley Peach Cizmar, Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, și Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți untul topit într-un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Încălziți piersicile, 2/3 cană de zahăr și apă într-o cratiță la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se amestecă făina, 1 cană de zahăr, lapte, praf de copt și sare într-un bol până se combină aluatul; se toarnă peste untul topit în vasul de copt. Aranjați piersicile peste aluat și turnați orice lichid rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista