Keller ' s Skillet friptură de pui cu legume rădăcinoase

Keller ' s Skillet friptură de pui cu legume rădăcinoase
Puiul prăjit Keller ' s Skillet cu legume rădăcinoase este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1123 calorii. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1948 oamenii s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de pui, rutabagas, cartofi noi cu piele roșie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel mai bun pui fript și legume rădăcinoase, Pui Prăjit Rapid Și Legume Rădăcinoase, și Puiul prăjit simplu preferat al lui Thomas Keller.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați osia puiului: folosiți un cuțit pentru a tăia osia din zona gâtului/sânului puiului. Probabil că va trebui să vă folosiți degetele pentru a vă simți în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Acest lucru este puțin dificil, dar dacă puteți îndepărta mai întâi osul dorit, va face puiul mai ușor de sculptat după ce este gătit. (Această ușurință a sculptării viitoare este singurul motiv pentru a scoate osul, astfel încât să îl puteți lăsa înăuntru dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Condimentați cavitatea: condimentați Generos cavitatea puiului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați trei căței de usturoi și 5 crenguțe de cimbru în cavitate, folosind mâinile pentru a freca cimbru și usturoi în jurul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Truss puiul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Tăiați o secțiune de 3 picioare din sfoară de bucătărie din bumbac.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Așezați puiul astfel încât să fie piept în sus, iar picioarele îndreptate spre tine. Puneți vârfurile aripilor sub pui. Înfășurați șirul sub capătul gâtului păsării, trăgând sfoara se termină peste sân, spre dvs., ridicând sânul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Apoi traversați șirul sub piept (deasupra cavității și între picioare). Înfășurați fiecare capăt în jurul celui mai apropiat capăt al piciorului și legați strâns, astfel încât picioarele să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1
Așezați legumele, ceapa, usturoiul și crenguța de cimbru rămasă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și aruncați cu mâinile până când sunt bine acoperite. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Ungeți puiul cu ulei și condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Așezați puiul pe un pat de legume într-o tigaie din fontă: creați un pat de legume rădăcinoase într-o tigaie mare din fontă (sau folosiți o tigaie obișnuită dacă nu aveți o tigaie din fontă.) Tatălui Meu îi place să lase cartofii în această etapă și să-i aranjeze în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați puiul pe patul de legume. Slather partea de sus a piept de pui cu unt. (Rețineți că am adăugat câteva crenguțe suplimentare de cimbru în vârf, probabil pentru că tatăl meu a uitat să le adauge la legume! Dar încă a funcționat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1
Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți puiul timp de 25 de minute la 475 de metri cubi F. apoi reduceți focul la 400 de metri cubi F și prăjiți încă 45 de minute sau până când cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de metri cubi F pe un termometru pentru carne și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Acoperiți și lăsați să se odihnească pe scândură: 
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Transferați puiul pe o tăietură, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Puteți menține legumele calde păstrându-le în cuptorul acum oprit în timp ce puiul se odihnește. Se amestecă pentru a acoperi legumele cu sucurile de gătit înainte de servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați puiul în bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Așezați legumele pe un platou de servire cu bucățile de pui aranjate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista