Keftedes: Chiftele Grecești

Keftedes: chiftele grecești ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 502 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ulei de măsline, mentă, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Keftedes-Chiftele Grecești, Margaret ' s Keftedes (chiftele grecești), și Chiftele grecești dulci și picante (Keftedes me Saltsa Domata) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dunk pâine rapid în lapte și apăsați lichidul pentru a umezi pâinea.
Combinați carnea de vită, pâinea, ceapa, usturoiul, oregano, menta, oțetul, ouăle, nucșoara, sarea și piperul într-un bol și amestecați bine. Luați o lingură mare de amestec și rotiți-o într-o bilă până când tot amestecul a fost rulat.
Într-o tigaie sotată, adăugați uleiul de măsline și aduceți-l la 360 de grade F pentru prăjire. Praf bilele în făină și se adaugă la ulei. Se rumenesc pe toate părțile, lăsând loc în tigaie pentru a le rostogoli. Trageți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cu sos de iaurt de pita și castraveți.
Combinați toate ingredientele într-un castron și amestecați bine.