Nevoie de o curs principal fără gluten? Keema de miel cu cartofi și mazăre ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 793 calorii. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, mazăre, cartofi Yukon gold și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Keema cu mazăre, Miel Khemma / Kheema Cu Mazăre, Cartofi Și Morcovi, și Oase de miel la grătar cu cartofi zdrobiți și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoi, chile, 1 linguriță. sare și condimente; gatiti 2 minute mai mult. Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Usturoi
Condimente
Ardei Iute
Sare
4
Adăugați mielul și gătiți, rupând bucăți mari de carne, până nu mai roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Carne
5
Adăugați cartofii, iaurtul și laptele la tigaie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura până când amestecul fierbe puternic, acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Iaurt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se amestecă mazărea și se fierbe 5 minute mai mult, până când mazărea este gătită și amestecul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
7
Se servește peste orez cu coriandru presărat pe fiecare porție.