Keebler Bars

Keebler Bars
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Keebler Bars. O porție conține 198 de calorii, 3 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 24. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați biscuiți graham, unt, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce este destul de rău. Cupcakes Keebler, prăjiturile Keebler Fudge Stripe de casă și prăjiturile Keebler Soft Batch cu chipsuri de ciocolată (Copycat) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista