Kedgeree Risotto

Kedgeree Risotto
Rețeta Risotto Kedgeree este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru $5.86 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 964 calorii. Această rețetă de la nigella.com are 298 de fani. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, turmeric, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Kedgeree, Kedgeree, și Kedgeree pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați eglefinul în două sau mai multe bucăți pentru a se potrivi într-o tigaie (de preferință una cu capac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați niște piper, frunza de dafin, lama de buzdugan, dacă aveți unul, și crenguță de pătrunjel și turnați peste apă. Acoperiți tigaia cu un capac sau o folie bine sigilată și aduceți la fierbere. Întoarceți și fierbeți eglefinul timp de 3-5 minute, astfel încât peștele să fie gătit, dar să nu se destrame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
EglefinEglefin
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
BuzduganBuzdugan
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Îndepărtați cu o spatulă cu fante și înfășurați eglefinul în folie și rezervați lichidul din tigaie, strecurându-l într-un ulcior de măsurare. Faceți lichidul din ulcior până la marcajul de 1 litru / 4 cană cu apă clocotită și adăugați granulele sau cubul de bulion de legume sau orice folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
EglefinEglefin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă acest lichid într-o cratiță și se pune la foc mic.Pe un arzător din apropiere, într-o cratiță destul de largă, încălziți 30g / 2 linguri de unt și ulei. Tăiați prazul, apoi tăiați-l fin în cercuri, adăugându-l în tigaia uleioasă. Gatiti usor aproximativ 5 minute pana cand prazul se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați orezul în tigaie și întoarceți-l bine în uleiul de unt până când este tăiat și lucios, apoi amestecați condimentele și coaja de lămâie. Întoarceți focul și adăugați vinul, amestecând până când este absorbit cu bule. Apoi adăugați o lingură din lichidul de gătit rezervat pentru pește amestecat cu ciorbă de legume în cratița din apropiere, amestecând până când și el este absorbit, apoi continuați cu lingură până când orezul este gătit și lipicios - aproximativ 20 de minute - și lichidul este epuizat sau aproape toate epuizate. Probabil că nu aveți nevoie să vă reamintesc, dar permiteți-mi oricum: este important ca fiecare ladleful să fie absorbit înainte de a adăuga următorul.Între timp, puneți ouăle de prepeliță într-o tigaie cu apă rece și dați la fiert. Odată ce apa a ajuns la fierbere, scurgeți ouăle și puneți-le într-un castron cu apă rece, trecând robinetul o vreme peste ele pentru a vă asigura că nu mai gătesc.Odată ce ați ajuns la punctul potrivit cu risotto, iar orezul este gata, adăugați peștele, minim fulgi cu o furculiță sau degetele, la orez împreună cu untul rămas și sucul de lămâie, bătând bine, de pe foc, cu lingura de lemn pentru a vă asigura că totul este cremos și bine amalgamat. Puneți risotto-ul pe o farfurie mare, astfel încât să fie destul de plat, adăugați prepelițele decojite și înjumătățite ouă au choix și presărați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
PrepelițăPrepeliță
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista