Kedgeree
Kedgeree ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 516 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez basmati, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Kedgeree, Kedgeree, și Kedgeree pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați eglefinul într-un singur strat într-o tigaie mare și adâncă.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și încălzi la foc mediu până la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați peștele pe o farfurie și răciți-l.
Între timp, aduceți orezul, 2 căni de apă, șofranul și sarea de linguriță la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe aproximativ 15 minute, până când orezul este fraged.
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Scoateți gălbenușurile din ouăle fierte tari; se toacă mărunt și se lasă deoparte. Se toacă albușurile și se amestecă în orez cu peștele în fulgi și 2 lingurițe de pătrunjel tocat.
Lingurați pe farfurii încălzite, presărate cu gălbenușul de ou tocat și pătrunjelul și serviți cu pene de lămâie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;