Kebaburi turcești de miel, smochine și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile turcești de miel, smochine și mentă. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 235 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, apă, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Încercați Kebab De Miel Turcesc, Kebab De Miel Și Vinete Turcești, și Kebab De Miel La Grătar Cu Arome Turcești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel.
Tăiați mielul în bucăți de 48 (1 inch); pus deoparte.
Combinați menta și următoarele 8 Ingrediente (mentă prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adauga miel; sigiliu și marinat în frigider 20 de minute, de cotitură sac ocazional.
Scoateți mielul din pungă; aruncați marinada.
Combinați apa clocotită și smochinele într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Se scurge bine; tăiat în jumătate.
Tăiați fiecare ceapă în 6 pene; tăiați fiecare pană în jumătate transversal (pentru un total de 24 de bucăți).
Filetați 4 bucăți de miel, 2 smochine și 2 bucăți de ceapă alternativ pe frigarui de 12 (10 inci).
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați kebab-urile pe un grătar sau o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.