Kebaburi Picante De Miel

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Kebaburile picante de miel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper măcinat, mentă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Încercați Kebaburi Kofte cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebaburi de miel tocate), Kebaburi Picante De Miel, și Kebaburi Picante De Miel Cu Pâine Pita Grecească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 11 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați mielul în pungă; sigilați și marinați la frigider timp de 3 ore, întorcând punga ocazional.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți mielul din pungă și aruncați marinada. Filetați mielul pe 8 frigarui (10 inci).
Așezați kebab - urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se ocazional.
Așezați kebab - urile pe un platou; presărați cu mentă.
Se servește cu pene de lămâie.