Kebaburi mixte la grătar cu sos de grătar Guava

Rețeta kebab-uri mixte la grătar cu sos de grătar Guava este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 398 calorii, 48G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.0 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de creveți, ardei gras portocaliu, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Kebaburi mixte la grătar cu sos de grătar Guava, Grătar mixt cu sos Bourbon dulce și picant, și Grătar mixt cu sos de grătar Cherry Cola.
Instrucțiuni
Pregătiți sosul de grătar Guava.
Filetați pește, creveți și legume pe frigarui.
Se unge cu ulei de măsline; se presară cu sare și piper. Grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
4 minute. Întoarceți frigarui și ungeți cu 1/4 cană de sos. Gatiti 5 minute sau pana cand fulgii de peste cu o furculita.
Serviți frigarui cu sos pe lateral.