Kebab-urile grecești marinate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 210 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți piper, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați Kebab De Vițel Marinat, Kebab-Uri De Creveți Marinate Rapid, și Kebab De Pui Marinat Cu Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați pui, aruncând în strat; acoperiți și marinați la frigider 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Tăiați pene de ceapă în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Scoateți puiul din amestecul de iaurt, aruncând amestecul de iaurt. Filetați puiul, bucățile de ceapă și bucățile de ardei gras uniform pe frigarui de 4 (12 inci), alternând puiul și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Pui întreg
Iaurt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
6
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 15 minute sau până la făcut, de cotitură de două ori.
Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegeri excelente pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.