Kebaburi de Halibut cu pâine la grătar și Pancetta

Halibut kebab cu pâine la grătar și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 440 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Halibut la grătar, frunze de dafin și kebab de lămâie, Pesto Halibut Kebab, și Pesto Halibut Kebab Cu Cuscus.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 450).
Între timp, într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, rozmarinul, sarea și piperul.
Adăugați halibut și pâine. Aruncați pentru a acoperi, apoi lăsați deoparte 5 minute.
Frigărui un capăt de 1 bandă pancetta, apoi alternează pește și cuburi de pâine pe un 10-in. frigarui metalic*, țesând pancetta între ele. Repetați de 3 ori.
Grătați kebab-urile, întorcându-se frecvent, până când peștele este gătit și pâinea este carbonizată pe alocuri, aproximativ 6 minute.
* Veți avea nevoie de 4 frigarui metalice pentru kebab.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.