Kebaburi Colorate

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Kebab-urile colorate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 297 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de căței de usturoi, miere, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Kebaburi Kofte cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebaburi de miel tocate), Luleh Kebabs - Kebaburi De Miel De Pământ Persan, și Adana Kebabs (Kebab De Miel Măcinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de vită în pungă; sigiliu. Marinați la frigider cel puțin 4 ore; întoarceți punga ocazional.
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada. Filetați bucățile de carne și legume alternativ pe fiecare dintre cele 8 frigarui (10 inci).
Puneți frigarui pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătați 10 minute sau până când ați terminat; întoarceți frecvent.