Kebaburi Clasice De Carne De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebaburile clasice de carne de vită. O porție conține 261 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, piper, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kebaburi Clasice De Carne De Vită, Carne de vită și legume shish Kebabs, și Kebab De Miel Shish.
Instrucțiuni
Combinați 2 lingurițe de ulei, rozmarin și usturoi într-o pungă mare cu fermoar.
Adăugați carnea de vită; sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada. Filetați carnea de vită uniform pe frigarui de lemn de 6 (12 inci); presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Combinați restul de 1 linguriță de ulei și suc într-un castron mare.
Adăugați roșiile, ceapa, ardeiul gras și ciupercile, aruncând pentru a acoperi. Filetați fiecare legumă separat pe 12 (12 inci) frigarui; presărați cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper negru.
Așezați kebaburile de vită și legume pe un grătar electric acoperit cu spray de gătit. Grătar de ceapă și ardei kebab 10 minute. Gratar kebab de carne de vită 9 minute sau până la gradul dorit de coacere. Grătar de roșii și ciuperci kebab 7 minute.